Werkwijze

Een goed ontwerp van VanTastisch Interieurarchitectuur is uiteraard gekoppeld aan de  wensen van het bedrijf. Inventariseren wat zijn de feiten, concurrentie analyse, wat zijn de doelstellingen?, wat is het budget?, wat is de tijdsplanning, etc.  Een goede communicatie met onze opdrachtgever is voor ons van groot belang. Onze ontwerpen en voorstellen worden in meerdere feedback rondes geëvalueerd en geoptimaliseerd totdat het definitieve ontwerp naar wens is en we kunnen overstappen naar de uitvoering.

Vantastisch is nauw betrokken bij het project (bouwfase) en ziet er op toe dat het ontwerp ` op papier` perfect wordt vertaald naar de werkelijke uitvoering. Hiervoor maakt Vantastisch gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en bedrijven. Uiteraard staan wij ook open voor andere mogelijkheden, dit alles uiteraard in goed overleg met u als opdrachtgever.

inventarisatie > schetsontwerp > en/of voorlopig ontwerp > defintiefontwerp > bouwvoorbereiding planning > bewaking uitvoering > oplevering